Maak kennis met HooVos

In geval van brand vergroot een hoogwaardige brandbeveiliging de kans om (mensen)levens te redden. Als specialist in brandbeveiliging en brandpreventie is HooVos Brandbeveiliging al sinds 2002 op dit gebied een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Ervaring

Zowel Gerwin Hoogendoorn als Arjan van Voskuilen zijn gepokt en gemazeld in de wereld van de brandbeveiliging. Arjan vertelt: ‘Tot 2002 had ik reeds relevante ervaring in loondienst opgedaan. Samen met mijn compagnon Gerwin maakten we de stap naar een eigen zaak.’ Vandaag de dag is HooVos een professioneel en gecertificeerd bedrijf met meer dan 35 medewerkers.

Service met hoofdletters

HooVos kan haar klanten op professionele wijze voorzien van een effectieve en betrouwbare brandbeveiliging. ‘Dankzij het uitgebreide assortiment dat we rechtstreeks uit voorraad kunnen leveren, kunnen we snel schakelen. Bij ons staat de klant dan ook echt centraal. Ontdek zelf wat HooVos voor u kan betekenen.

Totaalpakket

Brandbeveiliging is een serieuze zaak. ‘Een betrouwbare brandbeveiliging kan in noodsituaties levens redden. Geen wonder dat de overheid een deugdelijke brandbeveiliging in veel gevallen wettelijk verplicht stelt. Wij leveren een totaalpakket met een uitgebreid assortiment van producten en diensten voor grote- en middelgrote bedrijven én instellingen. Ook verzorgen wij het onderhoud van de bouwkundige brandpreventie van A-Z. Daarnaast weet de particulier de weg naar ons ook te vinden. Naast de producten zelf, verzorgen we ook het periodieke onderhoud er van, zoals het onderhoud aan bouwkundige brandpreventie. Doordat we een NCP-erkend onderhoudsbedrijf zijn, kan de klant rekenen op bewezen kwaliteit. Daarnaast geven we BHV-trainingen en maken we cursisten onder meer vertrouwd met AED’s.’

Bedrijfsfilm

Directie

Gerwin Hoogendoorn

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Mijn naam is Gerwin Hoogendoorn, één van de eigenaren van HooVos. Samen met mijn compagnon zijn wij HooVos Brandbeveiliging gestart in 2002. Door mijn vrijwillige functie destijds bij de Brandweer Amerongen, lag mijn hart al in deze branche. In 2013 bleek dat wij flink uit ons jasje groeide en hebben wij in 2014 een nieuw pand laten bouwen. Daarnaast is er ook nog een afdeling bij gekomen, nl. HooVos Projecten. Mijn visie is om onze huidige en nieuwe relaties te ontzorgen in de brandbeveiliging en hierin up-to-date te blijven. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Geldt dit ook voor u? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

Arjan van Voskuilen

Wij kunnen elke klant een oplossing bieden!

Mijn naam is Arjan van Voskuilen, één van de eigenaren van HooVos Brandbeveiliging. Vanaf 1992 heb ik veel kennis op gedaan als onderhouds- monteur bij een brandbeveiligingsbedrijf, waardoor ik erg enthousiast ben geworden en mijn eigen onderneming wilde starten in deze branche. Samen met mijn compagnon hebben wij HooVos Brandbeveiliging in januari 2002 opgericht.

Door een nauwe samenwerking in ons team, waarin wij de lijnen kort houden, kunnen wij snel schakelen en elke klant een oplossing bieden die bij de betreffende situatie past. Door deze manier van werken bouwen wij een goede relatie op met onze klanten en ervaren wij een prettige samenwerking.

Administratie

Marja Oosterlee

Controller

Ik ben Marja Oosterlee en werk sinds april 2016 voor HooVos. Ik ben afgestudeerd accountant (AA) en heb ruime ervaring opgedaan in de accountancy. Ik heb de overstap van de accountancy naar HooVos gemaakt, omdat HooVos een jong en dynamisch bedrijf is, waar kwaliteit en een persoonlijke relatie met zowel de klant als personeel voorop staat. Bij HooVos ben ik verantwoordelijk voor de perso- neelszaken en de gehele financiële administratie.

Vertegenwoordiger

Marianne Salari – Van Barneveld

Verkoopadviseur

Uw brandbeveiliging is mijn zorg!

In 2009 ben ik in dienst gekomen bij HooVos als secretaresse en heb HooVos zien groeien tot het bedrijf wat het nu is. Door deze groei heb ik mezelf ook kunnen ontwikkelen en heb ik in 2017 een interne switch gemaakt. Sindsdien ben ik vertegenwoordiger voor de afdeling Brand- beveiliging. Door betrokken te zijn met u als klant en u op de juiste wijze te adviseren, kunnen wij u ontzorgen in de brandbeveiliging. Daar doe je het toch voor! Kan ik dit ook voor u betekenen? Neem contact met mij op!

Planning en calculatie

Dennis van Rooijen

Planner & calculator

Ik ga met veel plezier naar mijn werk!

Mijn naam is Dennis van Rooijen en sinds 2016 werkzaam bij HooVos als Calculator op de afdeling Projecten. Sinds mijn start bij HooVos heb ik HooVos zien groeien en professionaliseren. HooVos zie ik als een jong, dynamisch en vooral gezellig bedrijf waar hard gewerkt wordt met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk!

Wij als HooVos staan voor kwaliteit waar de wensen van de klant centraal staan en flexibiliteit als zijnde het snel kunnen schakelen. Mocht er een klus met spoed gerealiseerd moeten worden, dan is dit zeker een sterke kant van ons. Als u voor HooVos kiest kunt u er vanuit gaan dat u een trouwe partner in huis haalt.

Ester Lammers

Planner

Intellectuelen lossen problemen op. Ik voorkom ze.

In mijn planningsfunctie verveel ik me nooit. Ik heb veel contact met klanten en collega’s en help u ‘uit de brand’ wanneer u een blusmiddel, noodverlich- tingsarmatuur, verbandtrommel of AED wilt laten onderhouden. Wanneer u een blus- en/of veiligheidsmiddel wilt aanschaffen, bent u bij mij aan het juiste adres. Wanneer er één defect is, stuur ik z.s.m. een monteur naar u toe om dit te verhelpen.

Werkvoorbereiding

Geert Musch

Technisch commercieel medewerker

Hoovos is een veelzijdig bedrijf en denkt mee met zijn opdrachtgevers!

Bij HooVos bent u bij mij aan het juiste adres voor het maken van een afspraak voor een opname van de werkzaamheden in de brand- preventie. Daarnaast probeer ik u een zo goed mogelijk technisch advies te geven en met u als opdrachtgever te kijken hoe dit zo voordelig mogelijk voor u kan worden uitgevoerd, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Neem contact met mij op en we kijken samen naar uw persoonlijke situatie.

Rick van Ree

Werkvoorbereider

Bij HooVos staat de klant centraal!

Mijn naam is Rick van Ree en momenteel werkzaam als werkvoorbereider voor HooVos. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij HooVos. Wat begon als bijbaan naast mijn studie, is vervolgens uitgegroeid tot een vaste baan. In de loop der jaren heb ik verschillende functies binnen het bedrijf mogen vervullen, zoals monteur bij zowel HooVos Brandbeveiliging als HooVos Projecten. Naast het feit dat ik mezelf persoonlijk heb kunnen ontwikkelen binnen HooVos, heb ik ook het bedrijf zien ontwikkelen en groeien. Bij HooVos staat de klant centraal. Mocht u vragen hebben of bent u benieuwd wat HooVos voor u of uw bedrijf kan betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen.

Uitvoering

Robert van Boggelen

Projectcoördinator

Samen met het bedrijf hebben we een mooie groei en ontwikkeling doorgemaakt!

Mijn naam is Robert van Boggelen en ik ben werkzaam als projectcoördinator bij HooVos. In 2009 ben ik als monteur begonnen bij HooVos Brandbeveiliging. Samen met het bedrijf hebben we een mooie groei en ontwikkeling doorgemaakt. Dit maakte mede dat ik mijzelf kon ontwikkelen tot projectcoördinator. HooVos is door heel Nederland te vinden en daardoor kom ik op veel verschillende locaties, wat het werk heel divers en uitdagend maakt.

Ernst de Rhoter

Projectcoördinator

Onze kennis is uw veiligheid!

Mijn naam is Ernst de Rhoter en bij HooVos ben ik werkzaam als projectcoördinator. In 2011 ben ik in dienst gekomen en begonnen als monteur. in de loop van de jaren heb ik mij flink ontwikkeld en ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie. Onze kennis is uw veiligheid en ik werk er graag aan mee om dit te verbeteren.