FAQ

Veelgestelde vragen

Hoelang gaat een AED mee?

Wij adviseren onze klanten om de AED te vervangen na afloop van de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie kan per merk verschillen, maar gemiddeld is dit 8 jaar. Wij zeggen niet dat de AED na verloop van de fabrieksgarantie niet meer zal werken, maar ‘er van uit gaan’ dat de AED bij een incident werkt, vinden we bij HooVos een te groot risico!

Hoe kan HooVos optimaal ontzorgen?

Jaarlijks zal onze planning contact met u opnemen om een datum voor onderhoud af te spreken. Zo hoeft u nooit meer aan de veiligheid van uw woning of bedrijf te denken. Mocht een monteur een verandering zien in uw situatie, dan zal hij u hier een advies over geven tijdens het moment voor onderhoud. Mocht u al eerder vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordiger komt dan vrijblijvend bij u langs.

Is HooVos een VCA gecertificeerd bedrijf?

Ja. Tevens is HooVos ook een erkend leerbedrijf.

Is HooVos een erkend onderhoudsbedrijf?

Ja, dit is met name voor verzekeringsmaatschappijen erg belangrijk.

Dient een blusmiddel jaarlijks onderhouden te worden?

HooVos is een erkend brandbeveiligingsbedrijf en dienen de blusmiddelen van hun klanten ieder jaar te onderhouden, zodat zij hun erkenning behouden. Verzekeringsmaatschappijen willen hier nog wel eens van afwijken, maar dit ligt aan het betreffende risico. Mocht u ook het onderhoud eens in de twee jaar uit willen laten voeren, zorg dan dat u dit ‘zwart op wit’ krijgt van de verzekering, zodat u bij een incident wel door hen krijgt uitgekeerd.