HooVos ontruimingsplannen

Bij een calamiteit zoals bijvoorbeeld een brand in een gebouw ontstaat al snel een levensbedreigende situatie. Iedereen moet dan het gebouw zo snel mogelijk verlaten. Een ontruimingsplan voorziet hierbij als leidraad voor de te ondernemen actie´s. Er staat in een ontruimingsplan wie verantwoordelijk is voor welke actie in het geval van een calamiteit. Daarnaast bevat het ontruimingsplan tekeningen van de vluchtwegen.

Ontruimingsplannen

Als elke seconde telt

Het opstellen van een ontruimingsplan

Een ontruimingsplan van gebouwen is verplicht volgens de bouwverordening, de Arbowet en het Arbobesluit. Deze plannen worden ondermeer getoetst door de brandweer, maar ook door de Arbeidsinspectie of een arbodienst. HooVos heeft ruime ervaring met het opstellen van ontruimingsplannen en wij zijn goed op de hoogte van de wettelijke eisen en plichten die gesteld worden aan een ontruimingsplan. Naast de wettelijke eisen en plichten zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat het ontruimingsplan, in overleg met u, past bij uw bedrijf en goed werkt.

Ontruimingsplannen van HooVos

De ontruimingsplannen van HooVos beschrijven exact wat er dient te gebeuren als er een calamiteit voordoet. Onze ontruimingsplannen zijn maatwerk, welke voldoen aan alle wettelijk eisen en plichten. We kunnen u dit garanderen door onze ruime ervaring met het opstellen van ontruimingsplannen en onze ruime ervaring van de branche in het algemeen.

Belangrijkste voordelen van ontruimingsplannen

De belangrijkste voordelen van het door HooVos op laten opstellen van uw ontruimingsplan zijn dat u voldoet aan de gestelde eisen, het ontruimingsplan professioneel van opzet is, de inhoud up to date is en specifiek is gemaakt voor uw bedrijf. Met het ontruimingsplan kunt u bovendien letsel aan mens en dier alsmede materiële schade voorkomen en/of beperken.

Combineren controles en keuringen

Indien u op zoek bent naar een partner voor de algehele controle van bijvoorbeeld uw bedrijfspand of kantoor, dan bent u bij HooVos aan het juiste adres. Zo zouden wij de keuringen en controles op het gebied van veiligheid voor u kunnen verzorgen. Vanzelfsprekend geldt hierbij een prijsvoordeel, naast het feit dat het bedrijf in één keer het aantal wettelijke controles en keuring laat verrichten, welke efficiënt (weinig oponthoud van werkzaamheden) ook erg effectief is (één aanspreekpunt voor al uw wettelijke controles en keuringen). Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs. Wij verzorgen graag voor u dit lastige en specialistische stukje preventie.

Zij gingen u voor

Maak kennis met onze medewerkers

Gerwin Hoogendoorn

Arjan van Voskuilen

Geert Musch

Technisch commercieel medewerker

Rick van Ree

Werkvoorbereider

Marianne Salari – Van Barneveld

Verkoopadviseur

Robert van Boggelen

Projectcoördinator

Ernst de Rhoter

Projectcoördinator

Dennis van Rooijen

Planner & calculator

Ester Lammers

Planner

Marja Oosterlee

Controller

Maak een afspraak