Als elke seconde telt

Een goede markering van de vluchtwegen kan levens redden. Daarom biedt HooVos kwalitatief hoogwaardige noodverlichting.  Onder de term noodverlichting vallen volgens de NEN-EN 1838 vluchtroute-verlichting, anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met verhoogd risico. Wij leveren en monteren passende noodverlichting en verzorgen het onderhoud. Maak kennis met de noodverlichting van HooVos!

Noodverlichting

HooVos levert noodverlichting in alle soorten- en maten

HooVos: specialist in noodverlichting

De Arbowet, het Bouwbesluit en Gebruiksbesluit 2008 vormen de basis voor de inrichting en het onderhoud van de noodverlichtingsinstallatie. Het geheel van wet- en regelgeving is complex, maar onze specialisten verdiepen zich in uw praktijksituatie waardoor ze optimaal advies kunnen geven. We leveren niet alleen een uiteenlopend assortiment aan noodverlichting, we verzorgen tevens het (verplichte) periodieke onderhoud.

Waarom noodverlichting van HooVos

Noodverlichting is wettelijk vereist. Bezoekers en gebruikers van uw gebouw kunnen zo in geval van een calamiteit het pand veilig verlaten. Bij HooVos vindt u betrouwbare noodverlichtings- systemen voor alle soorten gebouwen en situaties. Daarmee voldoet u niet alleen aan de wet, maar zorgt u ook voor een snelle evacuatie en voorkomt u paniek. Ook bij stroomuitval moeten vluchtroutes duidelijk gemarkeerd en goed verlicht zijn. Zelfs op uw werkplekken en in uw productieomgeving is voldoende licht nodig om uw risicovolle processen veilig af te sluiten. HooVos biedt u hiervoor een gevarieerd assortiment met diverse noodverlichtingsarmaturen.

Noodverlichting in de praktijk

Jaarlijks onderhoud door HooVos

Met alleen de aanschaf van noodverlichting bent u er nog niet. De regelmatige (jaarlijkse) controle is niet alleen essentieel voor een feilloze werking, het is tevens verplicht. Het onderhoud van noodverlichting bestaat uit de volgende werkzaamheden: controleren en doormeten van de noodverlichting, controleren en testen van de werking van de noodverlichting, controleren en testen van de accu van de noodverlichting en daaruit voortvloeiende onderhoudswerkzaamheden. HooVos kan het periodieke onderhoud van uw noodverlichting combineren met het onderhoud van uw blusmiddelen.

Met verstand van noodverlichtingszaken: HooVos

Elk soort noodverlichting heeft onderhoud nodig. Individuele gebruiksomstandigheden vragen om een individuele aanpak. Door de combinatie van lichtbrontype, aantal branduren en de ervaringen van de lichtgebruiker, kunnen de specialisten van HooVos zeer nauwkeurig aangeven wanneer een lichtbron aan vervanging toe is. Laat het onderhoud van noodverlichting, vluchtwegverlichting en lampen aan HooVos over en u heeft één zorg minder.

Zij gingen u voor

Maak kennis met onze medewerkers

Gerwin Hoogendoorn

Arjan van Voskuilen

Geert Musch

Technisch commercieel medewerker

Rick van Ree

Werkvoorbereider

Marianne Salari – Van Barneveld

Verkoopadviseur

Robert van Boggelen

Projectcoördinator

Ernst de Rhoter

Projectcoördinator

Dennis van Rooijen

Planner & calculator

Ester Lammers

Planner

Marja Oosterlee

Controller

Maak een afspraak