HooVos biedt voor elke brand het juiste blusmiddel

HooVos biedt een bijzonder uitgebreid assortiment brandblussers en brandslanghaspels die bovendien rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn. Of het nu gaat om poederblussers, sproeischuimblussers, koolzuursneeuwblussers of verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels, HooVos heeft altijd een passende oplossing op het gebied van kleine blusmiddelen.

Kleine blusmiddelen van HooVos

Gegarandeerd het juiste blusmiddel voor uw situatie

De kleine blusmiddelen van HooVos

Kleine blusmiddelen zijn blusmiddelen die bedoeld zijn om een kleine branden of beginnende branden te blussen. Kleine blusmiddelen zijn over het algemeen ook compacte blusmiddelen. Hierbij kan men denken aan een blusdeken, een poederblusser, een vetblusser of een sproeischuimblusser. Dit zijn handzame blusmiddelen die over het algemeen eenvoudig kunnen worden gebruikt na een korte instructie. Ook brandslanghaspels die op de waterleiding zijn aangesloten worden tot de kleine blusmiddelen gerekend. HooVos biedt een indrukwekkend assortiment en kijkt samen met u naar de best passende oplossing.

HooVos biedt voor elke brand een blusmiddel

Er zijn binnen het assortiment van HooVos verschillende blusmiddelen. De reden hiervan is dat er ook verschillende soorten branden zijn. Zo kunnen vaste stoffen in brand vliegen maar ook gassen en vloeistoffen. Niet elk blusmiddel is geschikt om elke brand te blussen. Sommige brandblusmiddelen zijn geschikt om branden van vaste stoffen te doven. Weer andere blusmiddelen zijn geschikt om brandbare olie te blussen. HooVos wijst u graag en geheel vrijblijvend de weg en weet met verstand van zaken u goed te informeren

Kleine blusmiddelen in de praktijk

Jaarlijks onderhoud

Met alleen de aanschaf van brandbeveiligingsvoorzieningen bent u er nog niet. De regelmatige (jaarlijkse) controle is niet alleen essentieel voor een feilloze werking, het is tevens verplicht. HooVos kent als NCP KIWA REOB-erkend onderhoudsbedrijf de regels als geen ander. Wij voeren de controles uit volgens de vastgestelde onderhoudsnormen zoals de NEN 2559 (brandblussers), NEN-EN 671-3 (brandslanghaspels), NEN 2659 (verrijdbare blustoestellen) en NEN 1594 (droge blusleidingen). Laat daarom het (verplichte) onderhoud van uw kleine blusmiddelen met een gerust hart aan HooVos over.

Zorgeloos en veilig: kwaliteitsonderhoud

HooVos Brandbeveiliging neemt u alle zorgen omtrent jaarlijks onderhoud graag uit handen. Zo  wordt u automatisch door ons op de hoogte gebracht als uw brandblussers weer toe zijn aan het jaarlijkse onderhoud. Als Erkend Onderhoudsbedrijf heeft u bij ons het geruststellende gevoel dat u met een partij zaken doet die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en altijd werkt volgens de meest actuele regelgeving. HooVos verzorgt naast het jaarlijkse onderhoud ook de andere in de NEN 2559 opgenomen onderhoudsintervallen zoals de vijfjaarlijkse uitgebreide onderhoudsbeurt, de tienjaarlijkse revisie en na twintig jaar de afkeur van blusser.

Zij gingen u voor

Maak kennis met onze medewerkers

Gerwin Hoogendoorn

Arjan van Voskuilen

Geert Musch

Technisch commercieel medewerker

Rick van Ree

Werkvoorbereider

Marianne Salari – Van Barneveld

Verkoopadviseur

Robert van Boggelen

Projectcoördinator

Ernst de Rhoter

Projectcoördinator

Dennis van Rooijen

Planner & calculator

Ester Lammers

Planner

Marja Oosterlee

Controller

Maak een afspraak