Een ongeluk zit in een klein hoekje…

In het kader van de bedrijfshulpverlening, levert HooVos allerlei EHBO-producten. Niet alleen verschillende formaten verbandtrommels behoren tot het assortiment, ook AED’s, blusdekens en complete BHV-trainingen zijn bij ons leverbaar. Verdiep u in de mogelijkheden. HooVos helpt graag met passend advies!

Verbandtrommels/AED’s/Blusdekens

Een geruststellend gevoel

HooVos heeft alles voor EHBO

Voor al uw EHBO-benodigdheden heeft HooVos een passend product. De Arbowet schrijft voor altijd een EHBO-uitrusting bij de hand te hebben. Bedrijven dienen tegenwoordig te beschikken over een bedrijfsverbandset BHV, welke gebaseerd is op een zogenaamde ‘werkunit´. Het aantal units (verbanddozen) welke in een bedrijf aanwezig dienen te zijn, is afhankelijk van de grootte en samenstelling van het bedrijf. HooVos adviseert u graag bij de samenstelling van uw EHBO-benodigdheden

Ook voor een AED naar HooVos

Naast verbandtrommels en blusdekens, bent u ook voor een Automatische Externe Defibrillator (AED) bij HooVos aan het juiste adres. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Onmiddellijk reanimeren redt veel mensen van een hartstilstand! Door het volgen van een cursus AED & Reanimatie kunt u daadwerkelijk een leven redden mocht u te maken krijgen met hartproblemen binnen uw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat de eventuele aanwezige AED apparatuur up-to-date is.

EHBO producten in de praktijk

HooVos houdt uw verbandtrommel actueel

Veel verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum. Daarnaast wordt regelmatig gebruik gemaakt van verbandmiddelen, waardoor de verbandtrommel niet meer compleet is. Het zou vervelende situaties op kunnen leveren als na een ongeluk blijkt dat de verbandtrommel nét datgene mist dat in deze situatie benodigd is. Daarom is het van belang om deze EHBO verbandtrommels jaarlijks te controleren op de juiste locatie; de compleetheid van de inhoud en de houdbaarheid van de inhoud. HooVos neemt het graag voor u uit handen!

Een blusdeken voorkomt erger

Blusdekens hebben als doel de zuurstoftoevoer bij een brand te stoppen. Door het bedekken van de brandhaard met een blusdeken kan er geen zuurstof meer bij de brand komen en dooft de brand. Een blusdeken van HooVos is gemaakt van onbrandbare of slecht-brandbare stof (glasvezel, geïmpregneerde wol of ander onbrandbaar materiaal) en hangt vaak aan de wand in een rode verpakking. HooVos levert blusdekens in verschillende formaten en zijn in de regel direct uit voorraad leverbaar.

Zij gingen u voor

Maak kennis met onze medewerkers

Gerwin Hoogendoorn

Arjan van Voskuilen

Geert Musch

Technisch commercieel medewerker

Rick van Ree

Werkvoorbereider

Marianne Salari – Van Barneveld

Verkoopadviseur

Robert van Boggelen

Projectcoördinator

Ernst de Rhoter

Projectcoördinator

Dennis van Rooijen

Planner & calculator

Ester Lammers

Planner

Marja Oosterlee

Controller

Maak een afspraak