Brandweermaterialen van HooVos

Materialen die tegen een stootje kunnen. Ontworpen voor intensief gebruik. Het assortiment van HooVos is samengesteld met producten van toonaangevende leveranciers. Producten voor professionals. U vindt bij ons al uw materialen voor brandbestrijding. Neem contact met onze specialisten op voor de mogelijkheden.

Brandweermaterialen

HooVos levert een uiteenlopend assortiment

Heeft u brandweermaterialen nodig? HooVos!

HooVos is actief als toeleverancier van bedrijven en overheidsinstanties die zich richten op rampen -en calamiteitenbestrijding. Wij leveren snel en voordelig aan bedrijven en brandweerkorpsen dankzij  vertrouwde importkanalen. Om snelle levering te waarborgen, kunnen wij veel producten rechtstreeks uit eigen voorraad leveren.

Kennis en ervaring

HooVos heeft veel kennis en ervaring inzake advies en levering van brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de industriële brand- en incidentbestrijding. Naast het leveren van brandweer,- reddings,- en veiligheidsmaterialen verzorgen wij ook service & onderhoud. Kortom, brandweermaterialen nodig? HooVos helpt u graag verder! 

Uitgebreid assortiment bij HooVos

Ons uitgebreide industriële productenassortiment voor brandbestrijding bestaat o.a. uit watervoerende armaturen zoals TFT straalpijpen, bedienbare blusmonitoren, schuimarmaturen, ademluchttoestellen, gasdetectie, uitrukkleding en storz koppelingen. We voeren een ruim assortiment van hoogwaardige en kwalitatieve industrieële brandweermateriaal, reddingsmateriaal en veiligheidsmaterialen.

HooVos biedt service, onderhoud & keuring

Naast het leveren van veiligheidsmaterialen verzorgen wij ook service & onderhoud aan alle voorkomende veiligheidsmaterialen.

Zij gingen u voor

Maak kennis met onze medewerkers

Gerwin Hoogendoorn

Arjan van Voskuilen

Geert Musch

Technisch commercieel medewerker

Rick van Ree

Werkvoorbereider

Marianne Salari – Van Barneveld

Verkoopadviseur

Robert van Boggelen

Projectcoördinator

Ernst de Rhoter

Projectcoördinator

Dennis van Rooijen

Planner & calculator

Ester Lammers

Planner

Marja Oosterlee

Controller

Maak een afspraak