Als kwaliteit telt

Een hydrant (brandkraan) is een aftappunt bedoeld voor de brandweer. Middels een hydrant wordt de watervoorziening zeker gesteld door bluswater rechtstreeks af te tappen van het drinkwaternet. Hydranten kennen we in ondergrondse en bovengrondse uitvoering. Beide uitvoeringen zijn leverbaar bij HooVos.

Brandkranen

HooVos ondergrondse hydrant

Een ondergrondse brandkraan zoals de naam al zegt wordt geplaatst onder de grond en is zichtbaar middels een straatpot volgens NEN 2159, met het opschrift “BRANDKRAAN”.

HooVos bovengrondse hydrant

Bij een bovengrondse brandkraan maakt een opzetstuk deel uit van de complete constructie. Bij deze uitvoering kunnen rechtsreeks de brandslangen middels een storzkoppeling worden aangesloten.

HooVos heeft een compleet assortiment

HooVos biedt bovengrondse brandkranen en ondergrond- se brandkranen. Deze kwalitatief hoogwaardige brandkranen zorgen ervoor dat het werk in de industrie veilig, makkelijk en snel kan worden uitgevoerd.

Meer informatie over brandkranen van HooVos

In onze sector wordt een brandkraan ook wel een hydrant genoemd. Wij informeren, ondersteunen en adviseren u graag als het gaat om brandkranen maar kunnen ook het onderhoud verrichten. Brandkranen zijn bedoeld als voeding voor een droge blusleiding of om één of meerdere brandweerslangen op aan te sluiten. De controle van de brandkranen valt onder NEN norm 1594. ​Door de brandkraan jaarlijks te laten controleren voldoet u telkens aan de NEN norm. Het jaarlijks onderhoud bestaat uit het controleren van de onderdelen, nakijken van de rubberen afdichtingen en spindels. HooVos is de specialist op het gebied van onderhoud van brandkranen.

Zij gingen u voor

Maak kennis met onze medewerkers

Gerwin Hoogendoorn

Arjan van Voskuilen

Geert Musch

Technisch commercieel medewerker

Rick van Ree

Werkvoorbereider

Marianne Salari – Van Barneveld

Verkoopadviseur

Robert van Boggelen

Projectcoördinator

Ernst de Rhoter

Projectcoördinator

Dennis van Rooijen

Planner & calculator

Ester Lammers

Planner

Marja Oosterlee

Controller

Maak een afspraak