Inkoper MKB - Project HooVos (1)

Inkooporganisatie van hoog niveau

INKOPER MKB - Purmerend

De service en kwaliteit van de door INKOPER MKB aangeboden diensten moeten op hoog niveau zijn, waarbij de tarieven voor onze klanten ook aantrekkelijk moeten zijn. Dit is de reden dat wij HooVos Brandbeveiliging hebben geselecteerd.

Veel van onze klanten maken naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van HooVos Brandbeveiliging. Onze klanten zijn ervan verzekerd dat het onderhoud/keuren van de blusmiddelen in de juiste maand wordt uitgevoerd.

De afspraak wordt altijd telefonisch gemaakt, dus geen onverwacht bezoek van de leverancier. Zijn er blusmiddelen aan vervanging toe, dan wordt dit altijd in overleg met de klant en op basis van een offerte uitgevoerd. Zo heeft u altijd goede brandveiligheid voor uw bedrijf.

INKOPER MKB evalueert als inkooporganisatie jaarlijks haar partners. Hierdoor houden we gezamenlijk de kwaliteit van de dienstverlening hoog en daarmee ook de tevredenheid van onze gezamenlijke klanten. Door de jarenlange samenwerking weten we dat we voor het onderhoud aan de blusmiddelen de juiste partner hebben.

Meer informatie
of bel 0343 45 06 42