Inkoper MKB

Sinds enkele jaren werken wij (INKOPER MKB) samen met HooVos Brandbeveiliging B.V.. Als Inkooporganisatie zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare partners en HooVos Brandbeveiliging B.V. is er daar één van. Als inkoopcollectief met een sterke focus op de Automotive branche stellen wij hoge eisen wat betreft de veiligheid. Hier onder valt ook het keuren en onderhouden van de blusmiddelen.

De service en kwaliteit van de door INKOPER MKB aangeboden dienst moet op een hoog niveau zijn, waarbij de tarieven voor onze klanten ook aantrekkelijk moeten zijn. Dit is de reden dat wij HooVos Brandbeveiliging hebben geselecteerd.

Veel van onze klanten maken naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van HooVos Brandbeveiliging B.V., daardoor zijn onze klanten verzekerd dat het onderhoud/keuren van de blusmiddelen in de juiste maand wordt uitgevoerd.

De afspraak wordt altijd telefonisch gemaakt, dus geen onverwacht bezoek van de leverancier. Zijn er blusmiddelen aan vervanging toe dan wordt dit altijd in overleg met de klant en op basis van offerte uitgevoerd.

INKOPER MKB evalueert als inkooporganisatie jaarlijks haar partners. Hierdoor houden we gezamenlijk de kwaliteit van de dienstverlening hoog en daarmee ook de tevredenheid van onze gezamenlijke klanten. Door de jarenlange samenwerking weten we dat wij voor het onderhoud aan de blusmiddelen de juiste partner hebben.