HooVos heeft al vele klanten mogen helpen

Met een beoordeling van 4,9 uit 5!

Carlton Beach Scheveningen
Carlton Beach Scheveningen

Bij HooVos zijn we trots om te delen dat we maandenlang hebben gewerkt aan het upgraden van alle brandscheidingen bij Carlton Beach Scheveningen! Onze experts hebben ervoor gezorgd dat de brandveiligheid van het hotel voldoet aan de hoogste normen. Het was een eer om bij te dragen aan het creëren van een veilige omgeving voor alle gasten.

Postillion Hotel WTC Rotterdam
Postillion Hotels

Veiligheid is van het grootste belang bij HooVos en Postillion Hotels Rotterdam! We hebben onlangs de brandwerende afdichtingen in maar liefst 168 kamers verbeterd om ervoor te zorgen dat het hotel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

nhow Amsterdam RAI hotel
nhow Amsterdam RAI

In het prachtige nhow Amsterdam RAI hotel zijn alle blusmiddelen op alle 17 verdiepingen weer gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en daarna gekeurd door onze specialisten. Dat betekent een zorgeloos nachtje op hoogte in Amsterdam!

Brandweermaterialen

Assortiment

Het industriële producten assortiment wat HooVos aanbiedt bestaat o.a. uit: watervoerende armaturen zoals TFT straalpijpen, bedienbare blusmonitoren, schuimarmaturen, ademlucht-toestellen, gasdetectie, uitruk-kleding en storz koppelingen. Ons hele assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige en kwalitatieve materialen.

Brandweermaterialen - brandweerwagen

Kennis en ervaring

Door de jarenlange ervaring heeft HooVos veel kennis en ervaring. Ook op het gebied van brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor industriële brand- en incidentbestrijding. Naast het leveren van brandweer-, redding-, en veiligheidsmaterialen verzorgt HooVos de service en het onderhoud aan alle voorkomende veiligheidsmaterialen.

Meer informatie of vrijblijvend een adviesgesprek? Bel of mail ons, uw persoonlijke expert helpt u graag met al uw vragen over brandveiligheid en brandpreventie. Van ADR pakketten tot brandwerend afdichten.

Veelgestelde vragen

Welke brandblusser heb ik nodig voor welke ruimte?

Wij adviseren voornamelijk schuimblussers, omdat hierbij de minste nevenschade optreedt. Bij gevaarlijke stoffen adviseren wij om poederblussers te gebruiken.

Wat is een basisblusser?

Brandblussers bestaan uit een blusstof van poeder, water, schuim en koolstofdioxide (CO₂). Wanneer een blusmiddel gevuld is met poeder spreekt men van een poederblusser. Een poederblusser heeft een groot blusvermogen.

Hoe maak je een pand brandveilig?

U moet maatregelen nemen om uw bedrijfspand brandveilig te houden. In het Bouwbesluit staan voorschriften voor het voorkomen van brand (brandpreventie), brandveilige inrichting, aankleding en regels voor de opslag van brandgevaarlijke en brandbare stoffen.

Wie controleert de brandveiligheid?

In het Bouwbesluit van 2012 zijn de regels voor brandveiligheid vastgelegd. De brandweer is degene die controleert of een woning aan de regels voldoet.