HooVos heeft al vele klanten mogen helpen

Met een beoordeling van 4,9 uit 5!

Van der Burg - Project HooVos (4)
Van der Burg - Project HooVos (logo)

Van der Burg bestaat sinds 1982. Begonnen als leverancier in aanhangwagen onderdelen, groeide het bedrijf met succes uit tot een betrouwbare im- en exporteur van nieuwe en gebruikte trucks, en groothandel in truck en trailer onderdelen.

Door een goede en snelle schakeling tussen Van der Burg Automaterialen en HooVos, kunnen wij veel voor elkaar betekenen. Wij hebben een leuke samenwerking!

Inkoper MKB - Project HooVos (2)
Inkoper MKB - Project HooVos (logo)

Sinds enkele jaren werken wij (INKOPER MKB) samen met HooVos Brandbeveiliging B.V.. Als Inkooporganisatie zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare partners en HooVos Brandbeveiliging B.V. is er daar één van.

Als inkoopcollectief met een sterke focus op de Automotive branche stellen wij hoge eisen wat betreft de veiligheid. Hier onder valt ook het keuren en onderhouden van de blusmiddelen.

Heuvelrug - Project HooVos (2)
Heuvelrug - Project HooVos (logo)

Het onderhoud dat wij uit mogen voeren voor Gemeente Utrechtse Heuvelrug houdt niet op bij het gemeentekantoor. Het gaat veel verder: wij mogen alle gemeentelijke panden onderhouden.

Dit maakt dat de gemeente een klant is die ons veel afwisseling biedt qua werkzaamheden. Met brandveiligheid en bedrijfsveiligheid, en daar zijn we trots op!

Brandweermaterialen

Assortiment

Het industriële producten assortiment wat HooVos aanbiedt bestaat o.a. uit: watervoerende armaturen zoals TFT straalpijpen, bedienbare blusmonitoren, schuimarmaturen, ademlucht-toestellen, gasdetectie, uitruk-kleding en storz koppelingen. Ons hele assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige en kwalitatieve materialen.

Brandweermaterialen - brandweerwagen

Kennis en ervaring

Door de jarenlange ervaring heeft HooVos veel kennis en ervaring. Ook op het gebied van brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor industriële brand- en incidentbestrijding. Naast het leveren van brandweer-, redding-, en veiligheidsmaterialen verzorgt HooVos de service en het onderhoud aan alle voorkomende veiligheidsmaterialen.

Meer informatie of vrijblijvend een adviesgesprek? Bel of mail ons, uw persoonlijke expert helpt u graag met al uw vragen over brandveiligheid en brandpreventie. Van ADR pakketten tot brandwerend afdichten.

Veelgestelde vragen

Welke brandblusser heb ik nodig voor welke ruimte?

Wij adviseren voornamelijk schuimblussers, omdat hierbij de minste nevenschade optreedt. Bij gevaarlijke stoffen adviseren wij om poederblussers te gebruiken.

Wat is een basisblusser?

Brandblussers bestaan uit een blusstof van poeder, water, schuim en koolstofdioxide (CO₂). Wanneer een blusmiddel gevuld is met poeder spreekt men van een poederblusser. Een poederblusser heeft een groot blusvermogen.

Hoe maak je een pand brandveilig?

U moet maatregelen nemen om uw bedrijfspand brandveilig te houden. In het Bouwbesluit staan voorschriften voor het voorkomen van brand (brandpreventie), brandveilige inrichting, aankleding en regels voor de opslag van brandgevaarlijke en brandbare stoffen.

Wie controleert de brandveiligheid?

In het Bouwbesluit van 2012 zijn de regels voor brandveiligheid vastgelegd. De brandweer is degene die controleert of een woning aan de regels voldoet.