Gespecialiseerd in

Brandpreventie voor bedrijven

 • Totaalpakket
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Eerlijk en transparant advies
Meer informatie
of bel 0343 45 06 42
Brandpreventie bedrijven - Brandpreventie bedrijven - header
Brandpreventie bedrijven - Brandpreventie bedrijven - doorvoeringen

Alles in huis voor

Brandpreventie bedrijven

 • Brandwerende doorvoeringen
 • Brandwerend afdichten
 • Compartiment brandbeveiliging

Meer weten over brandpreventie?

Neem contact op

HooVos heeft al vele klanten mogen helpen

Met een beoordeling van 4,9 uit 5!

Carlton Beach Scheveningen
Carlton Beach Scheveningen

Bij HooVos zijn we trots om te delen dat we maandenlang hebben gewerkt aan het upgraden van alle brandscheidingen bij Carlton Beach Scheveningen! Onze experts hebben ervoor gezorgd dat de brandveiligheid van het hotel voldoet aan de hoogste normen. Het was een eer om bij te dragen aan het creëren van een veilige omgeving voor alle gasten.

Postillion Hotel WTC Rotterdam
Postillion Hotels

Veiligheid is van het grootste belang bij HooVos en Postillion Hotels Rotterdam! We hebben onlangs de brandwerende afdichtingen in maar liefst 168 kamers verbeterd om ervoor te zorgen dat het hotel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

nhow Amsterdam RAI hotel
nhow Amsterdam RAI

In het prachtige nhow Amsterdam RAI hotel zijn alle blusmiddelen op alle 17 verdiepingen weer gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en daarna gekeurd door onze specialisten. Dat betekent een zorgeloos nachtje op hoogte in Amsterdam!

Brandpreventie voor bedrijven:

Zo voorkomt u brand

Het voorkomen van brand begint bij de bouw en inrichting van een pand. Elk bouwproduct moet geschikt zijn voor brandwerende toepassing. Tot aan de kit toe. 

Onze specialisten kunnen u adviseren en ondersteunen bij bouwkundige brandpreventie voor bedrijven. 

We plaatsen brandmeldinstallaties en zorgen voor passende brandwerende oplossingen. In grote gebouwen leggen we droge blusleidingen aan, zodat bij brand effectiever geblust kan worden. 

We denken ook mee over brandwerende compartimenten. Deze zorgen ervoor dat een eventuele brand niet (makkelijk) kan overslaan naar andere delen van uw pand. Ook rook en vaak giftige gassen blijven binnen een compartiment. 

Hoe we dat doen?

Door wanden, plafonds, kabels, leidingen en vloeren op de juiste manier brandwerend af te dichten. 

Zo wordt de brand gestopt en blijven vluchtroutes veilig. 

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Ik ontvang graag advies!
of bel 0343 45 06 42
Brandpreventie bedrijven - brandklep

Brandpreventie kantoor

Brandpreventie in een kantooromgeving is van groot belang om de veiligheid en integriteit van het gebouw, de mensen en bezittingen te waarborgen. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u kunt nemen om brand te voorkomen in uw kantoor:

 1. Installeer rookmelders en brandblusapparaten op strategische plaatsen in het gebouw. Zorg ervoor dat deze apparaten regelmatig worden getest en onderhouden.
 2. Zorg voor een heldere en vrije doorgang in de gangen en deuren. Houd deze gangen vrij van obstakels en zorg voor een goede verlichting.
 3. Gebruik alleen brandveilige materialen in het gebouw, zoals kabels en stoffen.
 4. Zorg voor een gedetailleerd brandveiligheidsplan en maak dit bekend aan alle medewerkers. Dit plan moet duidelijk beschrijven hoe te handelen bij een brandalarm en waar de nooduitgangen zijn.
 5. Houd regelmatige brandoefeningen, zodat medewerkers weten wat ze moeten doen bij een brandalarm.

Door deze stappen te nemen, kunt u ervoor zorgen dat uw kantoor een veilige en brandveilige omgeving is voor u en uw medewerkers. Vergeet niet om regelmatig te inspecteren en bij te werken waar nodig. Veiligheid staat altijd op de eerste plaats!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Ik ontvang graag advies!
of bel 0343 45 06 42
Brandpreventie kantoor

Voldoe aan alle wetten en eisen voor brandveiligheid

Brandpreventie voor bedrijven is een must. Het is wettelijk geregeld in het Bouwbesluit 2012. Daarnaast stellen verzekeraars hoge eisen aan brandveiligheid. 

Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ is goede brandpreventie voor bedrijven essentieel. 

Maar, wanneer is uw brandpreventie goed geregeld?

Dat hangt van uw situatie af. Wat voor soort bedrijf heeft u bijvoorbeeld? Aan een hotel worden heel andere eisen gesteld dan aan een adviesbureau of een bedrijf dat werkt met gevaarlijke stoffen.

Hoe groot is uw gebouw? 

Bij hoge en/of grote gebouwen is het verplicht om droge blusleidingen aan te leggen, zodat een brand beter en sneller geblust kan worden. 

Laat u adviseren door onze experts in brandpreventie voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat u aan alle wetten, regels en eisen voldoet én blijft voldoen. 

Uw partner in brandpreventie én -veiligheid

HooVos levert niet alleen oplossingen op het gebied van brandpreventie voor bedrijven. Wij zijn totaalleverancier op het gebied van brandveiligheid. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook: 

 • Bouwkundige brandpreventie
 • Brandwerende doorvoeringen
 • Brandwerend afdichten
 • Compartiment brandbeveiliging

Voor ons staat u centraal. We gaan u niet ‘over’ beveiligen, maar kijken naar de noodzakelijke én gewenste maatregelen. U kunt rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies van onze specialisten. 

Snel schakelen is bij brandveiligheid essentieel. Dankzij onze korte lijnen en ruime voorraad, kunnen we u snel van dienst zijn. 

HooVos is uw totaalpartner in brandveiligheid. 

Advies over brandpreventie voor bedrijven nodig?

Wilt u weten hoe u brand in uw gebouw het beste voorkomt? Of staat u op het punt een nieuw pand te (laten) bouwen en wilt u dat de brand- en bedrijfsveiligheid goed geregeld is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord over brandpreventie voor bedrijven.