Vetblusser 6 liter

Deze robuuste 6 liter blusser is speciaal ontworpen voor het bestrijden van branden in vaste stoffen en vloeistoffen, met een bijzondere focus op klasse F branden, zoals olie- en vetbranden.

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Deze blusser bevat een premix van 6 liter Fatseal, dat bij gebruik in een frituurbak of pan een afsluitende schuimlaag vormt. Deze laag heeft een sterk koelend effect en helpt herontsteking te voorkomen, essentieel bij de hoge temperaturen van olie- en vetbranden.

Voor extra veiligheid tijdens het blussen is de blusser uitgerust met een bluslans, waardoor de gebruiker op veilige afstand kan blijven. Deze blusser wordt geleverd met een muurbeugel voor eenvoudige wandmontage en is ideaal voor gebruik in keukens en eetgelegenheden.

Wij raden aan om de blusser jaarlijks te laten onderhouden. Voor meer informatie over REOB-onderhoud of persoonlijk advies, staat HooVos altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
F6
Artikelnummer
90068041
Hoogte
520 mm
Diameter Ø
160 mm
Blusstof
Premix Fatseal
Inhoud
6 liter
Massa (incl. vulling)
9,9 kg
Spuitduur
30 seconden
Spuitbereik
4-5 mtr
Temperatuur grenzen
-0°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 9 bar
Blusvermogen
21A / 113B / 75F
Controleerbaar
ventiel onder manometer