Schuimblusser fluorvrij (PFAS-vrij) 9 liter

Heeft u te maken met een gemiddeld brandrisico en bevinden zich vaste stoffen in uw omgeving? Dan kunt u met de UPA9-FV een weloverwogen keuze maken die het milieu respecteert.

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Fluor (PFAS) is een chemische verbinding die biologisch accumuleert en zich ophoopt in vetweefsel. Zelfs kleine, ogenschijnlijk onschadelijke hoeveelheden kunnen bij dieren accumuleren en uiteindelijk gezondheidsproblemen veroorzaken. Deze stoffen kunnen via dieren ook in de menselijke voedselketen belanden.

Er wordt wereldwijd al enige tijd gewerkt aan het verminderen van fluorchemicaliën in producten zoals blusmiddelen. Er is veel onderzoek verricht naar alternatieven, en hoewel de ontwikkelingen voortduren, zijn er reeds significante vooruitgangen geboekt. Met trots presenteren we onze fluorvrije UPA9-FV blusser.

Deze blusser komt met een muurbeugel voor eenvoudige montage aan de wand. Het apparaat is uitgerust met een stalen voetring die zorgt voor extra stevigheid.

Wij adviseren om de blusser jaarlijks te laten onderhouden. Heeft u vragen over REOB-onderhoud of wilt u persoonlijk advies? Bij HooVos staan we klaar om u te helpen.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
UPA9-FV
Artikelnummer
90098700
Hoogte
560 mm
Diameter Ø
185 mm
Blusstof
P-Foam Green
Inhoud
9 liter
Massa (incl. vulling)
14,5 kg
Spuitduur
85 seconden
Spuitbereik
4-5 mtr
Temperatuur grenzen
+5°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 12 bar
Blusvermogen
55A
Controleerbaar
via apart ventiel in de kop