Schuimblusser fluorvrij (PFAS-vrij) 6 liter

Heeft u te maken met een gemiddeld brandrisico en bevinden zich vaste stoffen in uw omgeving? Dan kunt u met de UPA6-FV een milieuvriendelijke en bewuste keuze maken.

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Fluor (PFAS) is een chemische stof die bioaccumulerend is en zich ophoopt in vetweefsel. Bij dieren kunnen de aanvankelijk ongevaarlijke hoeveelheden zich opstapelen en uiteindelijk gezondheidsschade veroorzaken. Deze stoffen kunnen via dieren in de menselijke voedselketen terechtkomen.

Wereldwijd wordt er al enige tijd aan gewerkt om fluorchemicaliën, waaronder die in blusstoffen, terug te dringen. Er is veel onderzoek gedaan naar alternatieven en er zijn al belangrijke resultaten geboekt. Met trots introduceren we de Fluorvrije UPA6-FV blusser.

De blusser wordt geleverd met een muurbeugel voor wandmontage. De romp is voorzien van een stalen voetring, wat deze blusser extra robuust maakt.

Wij adviseren om de blusser jaarlijks te laten onderhouden. Heeft u vragen over REOB-onderhoud of wilt u persoonlijk advies? HooVos helpt u graag.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
UPA6-FV
Artikelnummer
90068700
Hoogte
520 mm
Diameter Ø
160 mm
Blusstof
P-Foam Green
Inhoud
6 liter
Massa (incl. vulling)
9,6 kg
Spuitduur
42 seconden
Spuitbereik
4-5 mtr
Temperatuur grenzen
+5°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 12 bar
Blusvermogen
43A
Controleerbaar
via apart ventiel in de kop