Schuimblusser vorstvrij 6 liter

De SK6 VV-brandblusser is uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse brandklassen: Klasse A voor vaste stoffen en Klasse B voor vloeistoffen, en is ook effectief bij Klasse F branden, zoals olie- en vetbranden.

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Deze blusser is gevuld met 6 liter PFoam dat vorstbestendig is, waardoor het ook in omgevingen tot -30°C kan worden gebruikt. Het schuim is niet alleen effectief tegen olie- en vetbranden tot 25 liter, maar het kan na gebruik ook gemakkelijk met water worden schoongemaakt, wat de secundaire schade minimaliseert.

Dankzij de speciaal ontworpen nozzle is deze brandblusser tevens inzetbaar voor elektrische installaties tot 1000 volt. De blusser wordt compleet met een muurbeugel voor eenvoudige wandmontage geleverd.

Wij raden aan om het blustoestel jaarlijks te laten onderhouden. Voor meer informatie over REOB-onderhoud of voor advies op maat, staat Hoovos altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
SK6 VV
Artikelnummer
90068021
Hoogte
520 mm
Diameter Ø
160 mm
Blusstof
PFoam -30
Inhoud
6 liter
Massa (incl. vulling)
9,9 kg
Spuitduur
30 seconden
Spuitbereik
4-5 mtr
Temperatuur grenzen
-30°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 12 bar
Blusvermogen
21A/144B/25F
Controleerbaar
via apart ventiel in de kop