Poederblusser 9 kg

De PA9R is een poederblusser uitgerust met een stevige stalen voetring en gevuld met 9 kilo ABC-poeder. Deze blusser is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor het blussen van branden in vaste stoffen (A), vloeistoffen (B) en gassen (C).

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Deze brandblusser is ideaal voor de transportsector, met name voor voertuigen die gevaarlijke stoffen vervoeren. Bij het transport van dergelijke stoffen is het verplicht om brandblussers aan boord te hebben.

Voor ADR-transporten geldt de VLG-regelgeving. Een transporteenheid moet beschikken over twee blusmiddelen: een cabineblusser en een ladingblusser. Transporteenheden met een massa van meer dan 7,5 ton moeten minimaal een capaciteit van 12 kg hebben. Met een P3N in de cabine en de PA9R voor de lading voldoet u aan deze eis.

De blusser is uitgerust met een stalen voetring, wat hem extra robuust maakt.

Poederblussers kunnen nevenschade veroorzaken en zijn daarom alleen geschikt voor ruimtes zonder kostbare apparatuur, zoals magazijnen met gesloten verpakkingen, gevaarlijke stoffen of buitenlocaties.

We raden aan de blusser jaarlijks te laten onderhouden. Meer informatie over REOB-onderhoud of advies op maat? HooVos staat voor u klaar.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
PA9R
Artikelnummer
92094811
Hoogte
570 mm
Diameter Ø
185 mm
Blusstof
ABC
Inhoud
9 kg
Massa (incl. vulling)
14 kg
Spuitduur
18 seconden
Spuitbereik
6 mtr
Temperatuur grenzen
-30°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 15 bar
Blusvermogen
55A / 233B / C
Controleerbaar
via apart ventiel in de kop