Poederblusser 3 kg

De P3N is een compacte blusser die 3 kilo ABC-poeder bevat en geschikt is voor het blussen van branden in vaste stoffen (A), vloeistoffen (B) en gassen (C).

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Deze blusser is speciaal ontworpen voor de transportsector, met name voor voertuigen die gevaarlijke stoffen vervoeren. Volgens de VLG-regelgeving voor ADR-transporten moeten deze voertuigen uitgerust zijn met brandblussers.

Een transporteenheid moet twee blusmiddelen aan boord hebben: een cabineblusser en een ladingblusser. Voertuigen met een totaalgewicht van meer dan 7,5 ton moeten minimaal 12 kg aan bluscapaciteit hebben. Met de P3N in de cabine en een 9 kg poederblusser (PA9R) voor de lading wordt aan deze eisen voldaan.

De P3N wordt standaard geleverd met een klembeugel en een extra stalen klemband voor stevige montage.

Poederblussers kunnen nevenschade veroorzaken en zijn daarom vooral geschikt voor gebruik in ruimtes zonder kostbare apparatuur, zoals magazijnen met gesloten verpakkingen, locaties met gevaarlijke stoffen of buitenlocaties.

Het is aanbevolen de blusser jaarlijks te onderhouden. Voor meer informatie over REOB-onderhoud of persoonlijk advies, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
P3N
Artikelnummer
92034611
Hoogte
435 mm
Diameter Ø
125 mm
Blusstof
ABC
Inhoud
3 kg
Massa (incl. vulling)
5 kg
Spuitduur
8 seconden
Spuitbereik
5 mtr
Temperatuur grenzen
-30°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 15 bar
Blusvermogen
21A / 144B / C
Controleerbaar
via manometer met pompje