Poederblusser 2 kg

De P2N is een compacte blusser gevuld met 2 kilo ABC-poeder, veelzijdig inzetbaar voor het blussen van branden in vaste stoffen (A), vloeistoffen (B) en gassen (C).

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Het grote voordeel van een poederblusser is de brede inzetbaarheid voor de meest voorkomende branden. Echter, het gebruik van bluspoeder kan nevenschade veroorzaken. Om poederresten effectief te verwijderen, is een industriële stofzuiger nodig die geschikt is voor M-klasse stof (fijnstof), voorzien van speciale fijnstoffilters zoals die in de bouwsector worden gebruikt.

Poederblussers hebben ook een hoge bluskracht en zijn minder gevoelig voor vorst dan schuimblussers. Bij plaatsing buitenshuis adviseren we het toestel te beschermen tegen weersinvloeden.

Voor advies op maat, zoals een blusser met grotere inhoud of een ander blusmiddel dat beter bij uw situatie past, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
P2N
Artikelnummer
92024611
Hoogte
366 mm
Diameter Ø
110 mm
Blusstof
ABC
Inhoud
2 kg
Massa (incl. vulling)
3,4 kg
Spuitduur
8 seconden
Spuitbereik
5 mtr
Temperatuur grenzen
-30°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 15 bar
Blusvermogen
13A / 89B / C
Controleerbaar
via manometer met pompje