Poederblusser 1 kg

De P1N is een compacte blusser voor de beveiliging van kleinere branden. Deze 1 kilo poederblusser is inzetbaar voor het blussen van vaste stof branden (A), vloeistof branden (B) en gas branden (C).

De blusser is voorzien van een CE keur en een Rijkstypekeur voor de Nederlandse markt en heeft een stuurwiel certificering voor de scheepvaart.

Omschrijving

Deze kleine blusser is voorzien van ABC poeder. Het voordeel van een poederblusser is haar inzetbaarheid bij de meest voorkomende branden. Het nadeel is dat het bluspoeder bij gebruik nevenschade kan veroorzaken.

De enige manier om poederdeeltjes goed te verwijderen is door middel van een industriële stofzuiger die geschikt is voor M-klasse stof (fijnstof). Dat zijn toestellen met speciale fijnstoffilters, die bijvoorbeeld in de bouwsector gebruikt worden.

De P1N wordt standaard geleverd met een klembeugel voor een stevige montage, ideaal voor gebruik in bedrijfswagens, caravans en boten.

We raden aan om de blusser jaarlijks te laten onderhouden. Voor meer informatie over REOB-onderhoud of persoonlijk advies, staat Hoovos altijd voor u klaar. Een grotere inhoud of een ander blusmiddel kan voor uw situatie geschikter zijn.

Offerte aanvragen

Technische informatie

Type
P1N
Artikelnummer
92014611
Hoogte
337 mm
Diameter Ø
85 mm
Blusstof
ABC
Inhoud
1 kg
Massa (incl. vulling)
2,15 kg
Spuitduur
7 seconden
Spuitbereik
5 mtr
Temperatuur grenzen
-30°C tot +60°C
Drijfgas bij 20°C
N2 - 15 bar
Blusvermogen
5A / 55B / C
Controleerbaar
via manometer met pompje