Gespecialiseerd in

AED aanschaffen

  • Totaalpakket
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Eerlijk en transparant advies
Meer informatie
of bel 0343 45 06 42
AED aanschaffen - Aed aanschaffen - header

HooVos heeft al vele klanten mogen helpen

Met een beoordeling van 4,9 uit 5!

Carlton Beach Scheveningen
Carlton Beach Scheveningen

Bij HooVos zijn we trots om te delen dat we maandenlang hebben gewerkt aan het upgraden van alle brandscheidingen bij Carlton Beach Scheveningen! Onze experts hebben ervoor gezorgd dat de brandveiligheid van het hotel voldoet aan de hoogste normen. Het was een eer om bij te dragen aan het creëren van een veilige omgeving voor alle gasten.

Postillion Hotel WTC Rotterdam
Postillion Hotels

Veiligheid is van het grootste belang bij HooVos en Postillion Hotels Rotterdam! We hebben onlangs de brandwerende afdichtingen in maar liefst 168 kamers verbeterd om ervoor te zorgen dat het hotel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

nhow Amsterdam RAI hotel
nhow Amsterdam RAI

In het prachtige nhow Amsterdam RAI hotel zijn alle blusmiddelen op alle 17 verdiepingen weer gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en daarna gekeurd door onze specialisten. Dat betekent een zorgeloos nachtje op hoogte in Amsterdam!

De AED

Om uw personeel en bezoekers te beschermen en ongelukken te beperken, biedt HooVos als onderdeel van EHBO een AED aan. Deze wordt geleverd met acht jaar fabrieksgarantie. Na deze garantie kan de AED nog werken. Maar er zomaar van uitgaan dat de AED werkt bij een incident vinden we bij HooVos een te groot risico.

Daarom helpen wij je graag bij het controleren van al je materialen. Zo ook de AED. Wij hoeven je niet te vertellen wat het belang is van een goedwerkende AED. Je redt er letterlijk levens mee!

Aed aanschaffen - aed

Levering en onderhoud

HooVos levert uw AED samen met de eventuele andere gewenste EHBO, brandpreventie- of brandveiligheid producten. Wilt u meer informatie over de aanschaf van een AED? Of over een compleet ander onderwerp, zoals het brandwerend afdichten van uw pand? Neem vrijblijvend contact op, uw persoonlijke specialist helpt en adviseert u met plezier.

Alles onder één dak

Bij HooVos snappen wij dat alle wetten en regels enorm onoverzichtelijk en ingewikkeld zijn. Onze specialisten hebben de kennis die jou verder helpen. Wij zorgen ervoor dat jij alleen de ‘nodige’ materialen in huis hebt. En dat deze periodiek gecontroleerd worden zodat ze up-to-date zijn en goed werken.

Bovendien is het fijn dat je bij één persoon terecht kan voor al je vragen. Daarom zorgt HooVos ervoor dat je één aanspreekpunt hebt waar je altijd terecht kunt. Zo voorkomen we onduidelijkheid in de communicatie.

Kennismaken met HooVos? Neem vrijblijvend contact op, onze specialisten helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Is het hebben van een AED verplicht?

Er is geen landelijke verplichting voor het hebben van een AED. Het hebben van een AED is wel zeker aan te bevelen in bepaalde ruimtes.

Is een AED verzekert?

In de meeste gevallen is een AED verzekerd tegen diefstal. Dit geldt dan wanneer de AED in een huis, bedrijf of afgesloten appartementencomplex is geplaatst en hierdoor onder de inboedelverzekering valt.

Wie verantwoordelijk voor een AED?

De eigenaar van de AED is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Er is dan ook geen wettelijke verplichting of controle van de AED. Er zijn wel leveranciers zoals HooVos die een herinneringsservice en onderhoudscontracten aanbieden.

Is het hebben van een AED verplicht voor een bedrijf?

Volgens de wetgeving is het hebben van een AED niet verplicht. Maar het is wel de verplichting van de werkgever om de veiligheid en het welzijn van de werknemers en de bezoekers te waarborgen.

Kan een AED ook buiten worden geplaatst?

Een AED kan ook zeker buiten worden geplaatst. De AED komt dan in een buitenkast te hangen.

Wilt u meer weten of de eventuele mogelijkheden van een AED buiten? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!