Gespecialiseerd in

AED aanschaffen

  • Totaalpakket
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Eerlijk en transparant advies
Meer informatie
of bel 0343 45 06 42
AED aanschaffen - Aed aanschaffen - header

HooVos heeft al vele klanten mogen helpen

Met een beoordeling van 4,9 uit 5!

Van der Burg - Project HooVos (4)
Van der Burg - Project HooVos (logo)

Van der Burg bestaat sinds 1982. Begonnen als leverancier in aanhangwagen onderdelen, groeide het bedrijf met succes uit tot een betrouwbare im- en exporteur van nieuwe en gebruikte trucks, en groothandel in truck en trailer onderdelen.

Door een goede en snelle schakeling tussen Van der Burg Automaterialen en HooVos, kunnen wij veel voor elkaar betekenen. Wij hebben een leuke samenwerking!

Inkoper MKB - Project HooVos (2)
Inkoper MKB - Project HooVos (logo)

Sinds enkele jaren werken wij (INKOPER MKB) samen met HooVos Brandbeveiliging B.V.. Als Inkooporganisatie zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare partners en HooVos Brandbeveiliging B.V. is er daar één van.

Als inkoopcollectief met een sterke focus op de Automotive branche stellen wij hoge eisen wat betreft de veiligheid. Hier onder valt ook het keuren en onderhouden van de blusmiddelen.

Heuvelrug - Project HooVos (2)
Heuvelrug - Project HooVos (logo)

Het onderhoud dat wij uit mogen voeren voor Gemeente Utrechtse Heuvelrug houdt niet op bij het gemeentekantoor. Het gaat veel verder: wij mogen alle gemeentelijke panden onderhouden.

Dit maakt dat de gemeente een klant is die ons veel afwisseling biedt qua werkzaamheden. Met brandveiligheid en bedrijfsveiligheid, en daar zijn we trots op!

De AED

Om uw personeel en bezoekers te beschermen en ongelukken te beperken, biedt HooVos als onderdeel van EHBO een AED aan. Deze wordt geleverd met acht jaar fabrieksgarantie. Na deze garantie kan de AED nog werken. Maar er zomaar van uitgaan dat de AED werkt bij een incident vinden we bij HooVos een te groot risico.

Daarom helpen wij je graag bij het controleren van al je materialen. Zo ook de AED. Wij hoeven je niet te vertellen wat het belang is van een goedwerkende AED. Je redt er letterlijk levens mee!

Aed aanschaffen - aed

Levering en onderhoud

HooVos levert uw AED samen met de eventuele andere gewenste EHBO, brandpreventie- of brandveiligheid producten. Wilt u meer informatie over de aanschaf van een AED? Of over een compleet ander onderwerp, zoals het brandwerend afdichten van uw pand? Neem vrijblijvend contact op, uw persoonlijke specialist helpt en adviseert u met plezier.

Alles onder één dak

Bij HooVos snappen wij dat alle wetten en regels enorm onoverzichtelijk en ingewikkeld zijn. Onze specialisten hebben de kennis die jou verder helpen. Wij zorgen ervoor dat jij alleen de ‘nodige’ materialen in huis hebt. En dat deze periodiek gecontroleerd worden zodat ze up-to-date zijn en goed werken.

Bovendien is het fijn dat je bij één persoon terecht kan voor al je vragen. Daarom zorgt HooVos ervoor dat je één aanspreekpunt hebt waar je altijd terecht kunt. Zo voorkomen we onduidelijkheid in de communicatie.

Kennismaken met HooVos? Neem vrijblijvend contact op, onze specialisten helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Is een pictogrambord verplicht?

De locatie van een blusmiddel dient gemarkeerd te worden volgens NEN 4001-3011. Wanneer nodig dient de locatie van het blusmiddel met aanvullende borden te worden aangegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pictogram in combinatie met een pijl voor de richting. Je dient een overzicht bij te houden van de typen, het aantal en de locaties van de blusmiddelen.

Welke brandblusser heb ik nodig voor welke ruimte?

Over het algemeen adviseren wij schuimblussers, omdat deze het minste nevenschade geven. Onze schuimblussers kunnen blussen tot 1.000 V en zijn daarbij ook in te zetten op bijvoorbeeld meterkasten van normale grootte.

Daarnaast zijn bij gevaarlijke stoffen voornamelijk poederblussers te adviseren. Koolzuursneeuwblussers vallen niet meer onder de basis blusmiddelen en zijn extra in te zetten voor bijvoorbeeld een serverruimte.

Wanneer is noodverlichting verplicht?

Bouwbesluit 2012 en de Arbowet stellen noodverlichting verplicht in gebouwen waar gewerkt wordt. Ook is noodverlichting verplicht in gebouwen waar meer dan 75 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn. Dat kan een feestzaal zijn, een kantoor, maar ook een appartementencomplex.

De werkgever moet er dus voor zorgen dat er vluchtroutes en nooduitgangen zijn, dat deze vrij zijn én dat de routes goed zijn aangegeven met vluchtrouteaanduiding en vluchtwegverlichting. Zo kan iedereen in een noodsituatie veilig het gebouw kan verlaten.

Voor aanvullende informatie bel ons gerust!

Hoelang gaat een AED mee?

Een AED-apparaat is best een investering, dus u wilt de AED niet onnodig vroeg vervangen. Tegelijkertijd wilt u de zekerheid dat het AED-apparaat in een acute situatie probleemloos ingezet kan worden. De levensduur van een AED is per merk en type-afhankelijk.

Hoe kan HooVos optimaal ontzorgen?

Onze planning zal minimaal een keer per jaar contact met u opnemen om een datum voor onderhoud af te spreken. Zo hoeft u nooit meer aan de veiligheid van uw woning of bedrijf te denken. Mocht een monteur een verandering zien in uw situatie, dan zal hij u hier een advies over geven tijdens het moment voor onderhoud. Mocht u al eerder vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordiger komt dan vrijblijvend bij u langs.

Is HooVos een erkend en gecertificeerd onderhoudsbedrijf?

Ja, wij zijn een erkend Onderhoudsbedrijf REOB bij Kiwa NCP. Daarnaast zijn wij ook VCA gecertificeerd.

Dient een blusmiddel jaarlijks onderhouden te worden?

Wij onderhouden de blusmiddelen jaarlijks volgens de geldende NEN-normen en de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant.