Gespecialiseerd in

AED aanschaf en onderhoud

  • Totaalpakket
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Eerlijk en transparant advies
Meer informatie
of bel 0343 45 06 42
AED aanschaffen - AED aanschaffen header

HooVos heeft al vele klanten mogen helpen

Met een beoordeling van 4,9 uit 5!

Carlton Beach Scheveningen
Carlton Beach Scheveningen

Bij HooVos zijn we trots om te delen dat we maandenlang hebben gewerkt aan het upgraden van alle brandscheidingen bij Carlton Beach Scheveningen! Onze experts hebben ervoor gezorgd dat de brandveiligheid van het hotel voldoet aan de hoogste normen. Het was een eer om bij te dragen aan het creëren van een veilige omgeving voor alle gasten.

Postillion Hotel WTC Rotterdam
Postillion Hotels

Veiligheid is van het grootste belang bij HooVos en Postillion Hotels Rotterdam! We hebben onlangs de brandwerende afdichtingen in maar liefst 168 kamers verbeterd om ervoor te zorgen dat het hotel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

nhow Amsterdam RAI hotel
nhow Amsterdam RAI

In het prachtige nhow Amsterdam RAI hotel zijn alle blusmiddelen op alle 17 verdiepingen weer gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en daarna gekeurd door onze specialisten. Dat betekent een zorgeloos nachtje op hoogte in Amsterdam!

De AED

De AED die HooVos als onderdeel van EHBO aanbiedt wordt geleverd met standaard fabrieksgarantie. Bij de jaarlijkse controle van de AED zullen wij altijd de fabrieksgarantie, de houdbaarheid van de pads en de accu checken. Omdat de werking van een AED na het aflopen van de fabrieksgarantie niet gewaarborgd is, zullen wij u adviseren om de AED te vervangen zodra deze garantie is verlopen. Hiermee volgen wij de fabrieksvoorschriften. Een AED, daar redt u levens mee!

Aed aanschaffen - aed

Levering en onderhoud

HooVos levert uw AED samen met de eventuele andere gewenste EHBO, brandpreventie- of brandveiligheidsproducten. Wilt u meer informatie over de aanschaf van een AED? Of over een compleet ander onderwerp, zoals het brandwerend afdichten van uw pand? Neem vrijblijvend contact op, uw persoonlijke specialist helpt en adviseert u met plezier.

Alles onder één dak

Bij HooVos snappen wij dat alle wetten en regels enorm onoverzichtelijk en ingewikkeld zijn. Onze specialisten hebben de kennis die u verder helpen. Wij zorgen ervoor dat u alleen de ‘nodige’ materialen in huis heeft en dat deze periodiek gecontroleerd worden, zodat ze up-to-date zijn en goed werken.

Bovendien is het fijn dat u bij HooVos altijd bij één persoon terechtkunt voor al uw vragen. Zo voorkomen we onduidelijkheid in de communicatie.

Kennismaken met HooVos? Neem vrijblijvend contact op, onze specialisten helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Is het hebben van een AED verplicht?

Er is geen landelijke verplichting voor het hebben van een AED. Het hebben van een AED is wel te allen tijde te adviseren.

Is een AED verzekerd?

In de meeste gevallen is een AED verzekerd tegen diefstal, bijvoorbeeld wanneer de AED in een huis, bedrijf of afgesloten appartementencomplex is geplaatst en hierdoor onder de inboedelverzekering valt. Raadpleeg hiervoor altijd uw eigen verzekering.

Wie verantwoordelijk voor een AED?

De eigenaar van de AED is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Er is dan ook geen wettelijke verplichting of controle van de AED. Bij HooVos wordt de AED na aanschaf automatisch opgenomen in het jaarlijks onderhoud.

Kan een AED ook buiten worden geplaatst?

Een AED kan ook zeker buiten worden geplaatst. De AED komt dan in een speciaal verwarmde en beveiligde buitenkast te hangen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een AED buiten? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!