Gespecialiseerd in

AED aanschaffen

  • Totaalpakket
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Eerlijk en transparant advies
Meer informatie
of bel 0343 45 06 42
AED aanschaffen - Aed aanschaffen - header

HooVos heeft al vele klanten mogen helpen

Met een beoordeling van 4,9 uit 5!

Van der Burg - Project HooVos (4)
Van der Burg - Project HooVos (logo)

Van der Burg bestaat sinds 1982. Begonnen als leverancier in aanhangwagen onderdelen, groeide het bedrijf met succes uit tot een betrouwbare im- en exporteur van nieuwe en gebruikte trucks, en groothandel in truck en trailer onderdelen.

Door een goede en snelle schakeling tussen Van der Burg Automaterialen en HooVos, kunnen wij veel voor elkaar betekenen. Wij hebben een leuke samenwerking!

Inkoper MKB - Project HooVos (2)
Inkoper MKB - Project HooVos (logo)

Sinds enkele jaren werken wij (INKOPER MKB) samen met HooVos Brandbeveiliging B.V.. Als Inkooporganisatie zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare partners en HooVos Brandbeveiliging B.V. is er daar één van.

Als inkoopcollectief met een sterke focus op de Automotive branche stellen wij hoge eisen wat betreft de veiligheid. Hier onder valt ook het keuren en onderhouden van de blusmiddelen.

Heuvelrug - Project HooVos (2)
Heuvelrug - Project HooVos (logo)

Het onderhoud dat wij uit mogen voeren voor Gemeente Utrechtse Heuvelrug houdt niet op bij het gemeentekantoor. Het gaat veel verder: wij mogen alle gemeentelijke panden onderhouden.

Dit maakt dat de gemeente een klant is die ons veel afwisseling biedt qua werkzaamheden. Met brandveiligheid en bedrijfsveiligheid, en daar zijn we trots op!

De AED

Om uw personeel en bezoekers te beschermen en ongelukken te beperken, biedt HooVos als onderdeel van EHBO een AED aan. Deze wordt geleverd met acht jaar fabrieksgarantie. Na deze garantie kan de AED nog werken. Maar er zomaar van uitgaan dat de AED werkt bij een incident vinden we bij HooVos een te groot risico.

Daarom helpen wij je graag bij het controleren van al je materialen. Zo ook de AED. Wij hoeven je niet te vertellen wat het belang is van een goedwerkende AED. Je redt er letterlijk levens mee!

Aed aanschaffen - aed

Levering en onderhoud

HooVos levert uw AED samen met de eventuele andere gewenste EHBO, brandpreventie- of brandveiligheid producten. Wilt u meer informatie over de aanschaf van een AED? Of over een compleet ander onderwerp, zoals het brandwerend afdichten van uw pand? Neem vrijblijvend contact op, uw persoonlijke specialist helpt en adviseert u met plezier.

Alles onder één dak

Bij HooVos snappen wij dat alle wetten en regels enorm onoverzichtelijk en ingewikkeld zijn. Onze specialisten hebben de kennis die jou verder helpen. Wij zorgen ervoor dat jij alleen de ‘nodige’ materialen in huis hebt. En dat deze periodiek gecontroleerd worden zodat ze up-to-date zijn en goed werken.

Bovendien is het fijn dat je bij één persoon terecht kan voor al je vragen. Daarom zorgt HooVos ervoor dat je één aanspreekpunt hebt waar je altijd terecht kunt. Zo voorkomen we onduidelijkheid in de communicatie.

Kennismaken met HooVos? Neem vrijblijvend contact op, onze specialisten helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Is het hebben van een AED verplicht?

Er is geen landelijke verplichting voor het hebben van een AED. Het hebben van een AED is wel zeker aan te bevelen in bepaalde ruimtes.

Is een AED verzekert?

In de meeste gevallen is een AED verzekerd tegen diefstal. Dit geldt dan wanneer de AED in een huis, bedrijf of afgesloten appartementencomplex is geplaatst en hierdoor onder de inboedelverzekering valt.

Wie verantwoordelijk voor een AED?

De eigenaar van de AED is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Er is dan ook geen wettelijke verplichting of controle van de AED. Er zijn wel leveranciers zoals HooVos die een herinneringsservice en onderhoudscontracten aanbieden.

Is het hebben van een AED verplicht voor een bedrijf?

Volgens de wetgeving is het hebben van een AED niet verplicht. Maar het is wel de verplichting van de werkgever om de veiligheid en het welzijn van de werknemers en de bezoekers te waarborgen.

Kan een AED ook buiten worden geplaatst?

Een AED kan ook zeker buiten worden geplaatst. De AED komt dan in een buitenkast te hangen.

Wilt u meer weten of de eventuele mogelijkheden van een AED buiten? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!