Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Brand veroorzaakt in ons land jaarlijks een gigantisch schadebedrag (bijna een miljard euro). In enkele gevallen zijn er helaas ook nog eens slachtoffers te betreuren. Een bedrijf dat eens met brand te maken heeft gehad, is meestal voor een langere tijd uit de roulatie en heeft dus een gigantische omzetderving en een enkele keer moet zij zelfs voorgoed de deuren sluiten. Als er juiste brandbeveiliging en brandpreventie maatregelen genomen waren, had achteraf gezien de schade heel vaak voorkomen kunnen worden.

Brandbeveiliging en Onderhoud

HooVos Brandbeveiliging helpt u bij het nemen van brandpreventieve maatregelen zoals het installeren van brandblusapparaten. Mocht bij de controle blijken dat bepaalde zaken t.a.v. brandbeveiliging, brandpreventie of noodverlichting niet meer voldoen aan de huidige eisen, dan kunt u daarover deskundig en geheel vrijblijvend advies verwachten met betrekking tot het soort en de plaatsing van blusapparatuur. Ook voor noodverlichting, BHV-verbanddozen, vluchtschema’s en pictogrammen kunt u bij ons terecht.

Brandbeveiliging en verzekeringen

Er zijn steeds meer verzekeraars en overheidsinstellingen (wet milieu- en ARBO) die u als bedrijf zijnde verplichten maatregelen te treffen op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging. Door een samenwerking aan te gaan met Optimus Brandbeveiliging bent u niet alleen beter beschermd tegen eventuele brandschade, maar bovendien bent u bij brandschade ook nog eens beter beschermd tegen eventuele juridische of financiële problemen achteraf.

Opleidingen en Training

HooVos biedt trainingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en zowel de praktische als theoretische kant van het gebruik van blusapparaten. Hierdoor is uw bedrijf in staat om snel te reageren in geval van nood, waardoor vaak een hoop problemen voorkomen kunnen worden.